IGRA MED SVETLOBO IN TEMO



 IGRA MED SVETLOBO IN TEMO 



Svet je zaveden z dualističnim konceptom svetlobe in teme, kar pa se bo spremenilo. Poglejte svetloba je nad vsakim od vas in se igra s senco. Svetloba in tema delata skupaj. Nekateri imate oblečena svetla oblačila, drugi temna oblačila. Ali kobinacija svetel pulover, temne hlače.

Svetloba in tema se potrebujeta. Predstavljajte si za trenutek, da bi obstajala samo svetloba. Vse bi bilo brez razsežnosti in globine. In če bi bilo vse temno? Bilo bi kot praznina. Svetloba in tema delata skupaj.

Danes si vzamite čas in dobesedno opazujte svetlobo in temo. Opazujte svetlobo sonca kako riše z žarki po stavbah, travi, ljudeh.
Opazujte sončno svetlobo kako se igra s temo, kako se imata pravzaprav rada. Sta originalen in najlepši par. Poglejte skozi okno in opazujte sence dreves kako plešejo. Videli boste kako svetloba na listih osvetljuje lepoto narave.

Ko greste ven bodite ZAVESTNI. Morda boste celo delali zapiske. Zavedajte se svetlobe in teme, kako se igrata in ustvarjata iluzijo realnosti. Ko pa pride noč, ko se zamenjata in se svetloba umakne temi, svetloba prinese POMEN. Opazujte kako se ples spreminja, vendar se kar nadaljuje.

Ko boste začeli tako opazovati, ne boste videli le svetlobe in njenih spektrov, temveč kako se VI igrate s SVOJO svetlobo in temo. Vsak dan na vse načine. Zato je zanikanje svojega temnega dela KRUTA IGRA, KI JO IGRATE S SEBOJ. Zanikanje lastne teme vas pravzaprav duši in vas spravlja iz RAVNOTEŽJA. In pri vsakem neravnotežju, se bo pojavilo nekaj kar bo želelo spet vzpostaviti ravnotežje. TO JE ZELO PREPROSTA DUHOVNA FIZIKA. vsakokrat , ko niste v ravnotežju, se pojavi nekaj, kar ga želi znova vzpostaviti.

Seveda se boste temu upirali, ker boste MISLILI, da je to "nekaj" VMEŠAVANJE. V resnici je to vaša LASTNA STVARITEV, ki želi vzpostaviti ravnotežje. Zato je Tobias rekel: "Pojdite si spoti". Vi pa želite popraviti VSE, torej vedno želite ostati svetloba, dobro in pravilno. REALNOST pa je takšna, da je v vas naravna sila, ki želi vzpostaviti ravnovesje. Temu pa se vi nato upirate, borite se in celo bežite proč. Tako se IGRA nadaljuje.

Odlomek iz knjige: Adamus Saint Germain, Živite svojo božanskost

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jin & Jang, hladno in toplo, temno in svetlo. Duhovna fizika, ene energije, ki se transformira, tako kot jo je skreirala najvišja inteligenca. Človeška duša je del nje. Jaz sem, ki sem! Nova energija, brez delitve. V skupnem sodelovanju iz srca človeka, ki ozavešča svojo božanskost v LJUBEZNI do vsega stvarstva. Magična beseda je SPREJEMANJE. Koga ali kaj ? SEBE najprej. Nato se pričnejo čudeži.

Bojan Vilčnik

JAZ SEM, KI SEM 


Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR