Razodeta Skrivnost Troedinega Plamena








Razodeta Skrivnost Troedinega Plamena


Ljubezen brez Moči je invalidna, ostane pasivna, je v stanju brez voljnosti in kot taka ne izpolnjuje svojega Načrta! Slika samožrtvovanega mistika, ki ni ljubil svojega telesa kot tempelj Boga!

Ljubezen brez Modrosti ima močno nagnjenje k temi, ker ni v Gnozi, ostaja nerazsvetljena, ne ponižna, ne razvija višje zavesti, temveč teži k egoizmu. Slika klasičnih medčloveških odnosov - odnosov nedolžnih in krivih!

Moč brez Ljubezni je destruktivna, ločevalna, ima prekomerno Voljo, hrani sebičnost, udejanja sovraštvo in je brezplodna! To je slika "velikega", ki požira vse, kar je majhno!

Moč brez Modrosti je neusmerjena, ne taktična, brez smotra, ne udejanja višjega smisla, najpogosteje izgubi nadzor nad seboj in se nagne v temo in izpoljnjuje lastne sebične želje. Slika tega so Egomagi (črni magi).

Modrost brez Ljubezni je narcisoidna, poniževalna, vase zaprta in ošabna. Slika tega je modrec na vrhu gore, ki se je zaljubil sam vase, a te lepote ne prepozna v drugih, zato se boji spustiti v dolino preizkušenj.

Modrost brez Moči v sebi nima semena Gnoze. Doseže neko razsvetljenje, vendar je minljivo. Luč, ki jo Modrost da, ne uspeva priti do izraza, se ne manifestira v zunanji svet. To je slika praktikanta, ki ve, kaj storiti, vendar nima volje in ker je poln strahov, ostane na istem nivoju, navkljub notranjemu Vedenju.

Ljubezni pripada 1/3, Modrosti prav tako, in 1/3 Moči celotnega človeškega Bitja. To je Sin v Očetu in Oče v Sinu, prežeta s Svetim Duh - Sveta Troenost!

V tej Troenosti ne obstaja karma, niti iluzija - to pomeni biti in živeti 
iz Duha Resnice - JAZ SEM, KI SEM.

Iz Duha prenesla: Ashana Jurič

SHALOM







PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR