Ljubi svojega bližnjega, a ohranjaj sebe in svojo vibracijo!






Če plasirate Resnico bližnjemu, bodite pripravljeni, da vas bo ta isti napadel z vsemi svojimi lažmi in iluzijami, da bi obranil svojo lažno samopodobo! Bodite sočutni, saj tak človek je napolnjen s strahovi!
Če ste utelešenje svobode, vas vaš bližnji nezavedno želi kontrolirati, da bi lahko opravičil svoje vezi in suženjstva! Bodite strpni!
Če ljubite bližnjega brezpogojno in mu to dejavno pokažete, a on pa nima te iste ljubezni, vas bo napadel z vsemi orodji ne ljubezni in vas obtoževal, da ga provocirate in celo uničujete! Odpuščajte!
Ostali boste mirni in za voljo njegovega ega, mu boste potrdili, da ima prav, zopet ne bo v redu, vas bo obtožil, da vam je vseeno zanj. Čas je, da ga zapustite!
Ker se ljubite in ljubite vsakogar, veste, kako je pomembno biti v visokih vibracijah in jih ohranjati..
In ker pač ljubite svojega bližnjega, ki ni na isti frekvenci in poslušate njegova jamranja, sodbe, obtožbe in se ohranjate in ohranjate v ljubezni in ostajate v miru, pa mu zopet ni všeč, ker tak človek reagira na vaše stanje z nemirom in živčnostjo. Pa vas napade in sodi, ker ste pa vi ljubezen, mu govorite le o sebi in mu poveste, ne da bi ga sodili, to na svojem primeru, kako ste to dosegli, pa zopet povzročite kontra efekt, tak človek postane ljubosumen in vam očita, da on je on in da ga vi nimate kaj učiti.... Zdaj pa res je prišel skrajni čas, da pokažete, da se ljubite - in brez očitkov odidite!
Lahko bi še naštevala te situacije, ampak edini smisel je v tem, da končno v takih situacijah prerežete vezi s takim človekom, ki vas neprestano poskuša omejevati, obtoževati za lastna negativna doživetja in dogodke, namreč želi vam naprtiti krivdo za tisto, v kar se je sam vpletel in zapletel...
Ljubljeni, to je zadnji alarm, da z odpuščanjem zapustite tak odnos, ker če ne slej ko prej, vam bo vibracija popustila, kar pomeni, da se boste spustili na nivo bližnjega in delovali isto kot on!
Kdor ima sebe rad, občuti in se dobro zaveda, kdaj je potrebno zapustit določene ljudi, če pa tega niste upoštevali pa pridejo še zadnja opozorila - to pa so dogodki in situacije, v katerih se več ne znajdete in samo še tonete...
Ne dovolite, da vas premagajo občutki krivde, ki vam bodo nalagali, da ste nekoga zapustili v negativni situaciji, saj vendar ste mu hoteli pomagati, pa je vaša pomoč vedno bila pričakana na nož.
Zatorej, ljubite se in ohranjajte sebe, nekoč pa bo ta bližnji spoznal, da je živel v veliki zmoti in takrat se bo tudi on zbudil..
Lepo se imejte in mir z vami.








PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR