CIVILIZACIJA STRAHU UDEJANJA STRAH!












Slišijo se nebožanskosti (strahovi, obsodbe,..) - oh le kako prijajo ljudem in jih s svojih ekranov razvpito razpošiljajo po svetu in zastrupljajo nevedne "jagenjčke".. 

Širi se in širi viroza nestrpnosti iskajoči krivca, da ga pribije na križ, a vendar tega "krivca" um ne more najti, saj vendar ne vidi, da je sam ustvaril to... 

Um so nestrpni in preplašeni ter neprebujeni ljudje, ki se jezijo in vpijejo nad lastnimi stvaritvami na osebni in svetovni ravni..
Srce vsakega človeka pa tiho govori: " JAZ SEM Nemi Glas vpijajočega v puščavi; poravnajte in pripravite Pot Gospodu."

Um je tako zavedel človeka, da samega sebe ne sliši, le kako naj potem sliši bolečino sočloveka, živali ali drugega bitja!??

"Mar ste res tako okoreli? Le s katerim strupom ste si napolnili ume in zakrknili srca? Kaj niste vsi izšli iz mene - ateist, agnostik, gnostik, kristjan, musliman, budist, hinduist, mnogobožci,...? Mar se ne vračate vsi k MENI? Spomnite se, le Ljubezen je Ključ Božjega Kraljestva, vendar ljubezen do sebe, vsakogar in vsega, torej brezpogojno ljubiti in s to Ljubeznijo boste poveličali MENE in vso Kraljestvo. Ključ do nenehnega rojevanja in umiranja pa je ločevalni um! Živeti v Srcu in iz Njega delovati je Obljubljena Dežela (Nebeški Jeruzalem, Shambala, Nova Lemurija....), živeti v umu in iz njega delovati je Dežela Sužnjev ( Egipt, Atlantida, Babilon, Novi Svetovni Red..) Zato vedi, da vedno, ko sodiš druge, si obsodil samega sebe in se zaprl globoko v Deželo Sužnjev."

In sprašujem vas: "Česa se tako bojite? Islamizacije Evrope? Novega Svetovnega Reda? Ali pa se resnično bojite tega, da so vas doletele vaše pretekle stvaritve in da ste ugotovili, da vaša civilizacija ne temelji na svobodi, ki ste jo propagirali in se vanjo zaprisegli? Mar ste tako oslepeli in oglušeli,da ne spoznate, da svobodo in demokracijo lahko udejanite le iz srca iz brezpogojne ljubezni, ki ljudi ne deli na naše in vaše, na takšne in drugačne. Spoznajte, da se Resnična Svoboda ne meni za vaše lažne identitete, lažne državne, religiozne in mentalne meje, saj ta Svoboda je Ljubezen, ki ne upošteva nobenih mej niti omejitev, zatorej ako želite Obljubljeno Deželo, kakorkoli jo imenovali, ki bo udejanjala mir, svobodo, enakost, bratstvo, obilje in dostopnost do Znanja za vse, potem zrušite vaše notranje in zunanje meje in bodite mir, ljubezen, svoboda,... toda ne jutri, ne v neki prihodnosti, ampak TUKAJ IN SEDAJ in tako se vam bo ZGODILO!"

MAR NISMO VSI IZGNANCI IN BEGUNCI V TEJ SOLZNI DOLINI, KI JI PRAVIMO 3D???

Ashana Jurič prenesla iz Duha.

Ljubezen s Teboj.







PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR