SPREJMI IN LJUBI SVOJ TUKAJ IN SEDAJ, KJER SE RAZODEVA TVOJA MOČ STVARNIKA

Živeti v preteklosti, pomeni biti njen ujetnik, ki je samo-okovan v trpljenje, ki je proizvedeno iz lastnih zmot in utvar.

Biti v prihodnosti, je »odlika« sanjačev, ki ostajajo v svojih sanjah, ne da bi udejanjali svojih sanj. Oni so lepa in čudovita drevesa, ki ne rodijo plodov. 

Živeti v sedanjosti, tukaj in sedaj, z zavestjo vsenavzočnosti lastne zavesti, pomeni živeti in udejanjati lastne sanje v osvobojenosti od lažnega ega.
Prisotnost zavesti tu in sedaj je predpogoj, kakršnekoli osebne in duhovne rasti. 

Zatorej ne misli, kako srečen, ljubljen, bogat,.... si bil včeraj in ne kliči tistega, kar je minilo, kajti tega več ni. Ne sanjaj tega, kako boš to postal nekoč, mogoče jutri, ker ta dan ne pride, saj ostane v polju iluzij in želja in tvoj plod je trpljenje.

Zatorej bodi tu in sedaj, le odpri si oči, um in srce in spoznaj, da vse to že imaš in takrat boš polno srečen. Le ti in nihče drug namesto tebe tega ne more storiti. Vse možnosti ustvarjanja ti je Stvarnik podaril in si Njegov soustvarjalec na Zemlji. Točka tvoje moči je tu in sedaj, kajti le v tem pogoju, si resnični stvarnik, ki zmore delovati. Včeraj in jutri sta le utvari, ki skazijo tvojo božanskost in ustvarjalnost. 

Sprejmi in ljubi sebe, da bi ljubil vsakogar in vse. Sprejmi in ljubi svoj tukaj in sedaj in živel boš v raju, ki si  ga sam ustvaril - to je Božje Kraljestvo v tebi in naposled ga doživiš zunaj sebe.

Tvoj sedaj je večnost, tvoj tukaj je vsenavzočnost, če dojameš to resnico znotraj sebe, odkril si samega sebe, vso vesolje in vse, kar je in kar ni, vendar nobeno umevanje, ti tega ne omogoči, le srce v brezpogojni ljubezni do sebe, vseh in vsega, je pot k spoznanju in življenju  te zelo preproste resnice. 

Ključ ali Sveti Gral je v tebi, zunaj ga ni. 

Zato srečno pot prijatelji v svojo srečo, v svoj tukaj in sedaj,
v svoje resnično samo - odkritje in samouresničenje!

Ker če odkriješ Sebe, odkril si vsakogar in vse.

avtor besedila: Ashana Jurič


PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR