RAZKRITJE SKRIVNOSTI POPOLNEGA ADROGENA ADAMA/EVE


VSAK UTELEŠEN MOŠKI IN VSAKA UTELEŠENA 

ŽENSKA JE OMEGA!


Alfa (Božanski princip moškega/očeta) je Večni Duh, je Popolni Nebeški Človek, je Popolni Adam Kristus. 

Omega (Božanski princip ženske/matere) je Večna Duša - Popolna Eva, ki je navidezno odvojeni del Popolnega Človeka, Popolnega Adama/Eve, ki je Popolni Božanski Človek - Popolni Androgen - Popolni Sin/Hči Očeta/Matere, Popolna Podoba Boga JAZ SEM, KI SEM. In v začetku je bil Adam v Evi in Eva v Adamu - Popolna Androgena Enost. 

Sledilo pa je....

Alfa - Popolni Ljubimec Omege je vedno zgoraj oz znotraj, ker to je del Popolnega, ki se ni utelesil na zemljo. Omega je Njegova Popolna Ljubimka, ki se je zaradi razdružitve z Njim, spustila na Zemljo in je zunanji oz spodnji del Enega Popolnega Nebeškega Človeka.


Vendar, ker se je Omega (duša/zunanji človek) po odvojitvi počutila osamljena, je začela iskati lažne ljubimce (vse vrste malikovanja, idoločaščenja, vse vrste religij, filozofij, pokvareno kopiranje božanskega odnosa A&O) njeno hrepenenje po spominu na Popolnost, jo je odvleklo v še večjo gostoto. 


Bolj, ko se je spuščala, bolj se je predajala zunanjemu svetu lažnih podob in vse bolj se je počutila nepopolna, vse bolj je trpela, ker je zapustila naročje Večnega Duha. In v tej odvojitvi se je rodil nepopolni otrok, ki ga bomo poimenovali zunanji um ali nižji jaz (zunanji telesni človek), ki je nezakonski otrok Duše Eve, ki ga je samospočela brez Večnega Duha. Prva dva nezakonska otroka sta Adam in Eva, ki ju poznamo iz kananoske Biblije, torej začetek dualnega sveta tretje dimenzije. Ker sta bila nepopolna sta začela privlačiti nepopolno. 

Videla sta se kot drugačna, različna, a vendar sta bila enaka in ista, kajti zaradi nastopa dualnega sveta, sta dobila obleki oz telesi iluzije, ki sta ustrezala nezakonskemu spočetju, telesi sta bili le odslikavi njunih nižjih jazov.
Ker sta sama ustvarjena nepopolna, sta ustvarila nove nepopolne otroke, poželjivega mesa in to sta Kajn in Abel, katera razkrivata vse bitke nižjih jazov vse do današnjega dne. 



Kajn in Abel so vsi ljudje v 3. dimenziji




Vendar Kajn in Abel, čeprav sta nezakonska sina (nižja jaza), nosita v sebi Seme Popolnega Androgena Kristusa Adama/Eve in sta zapečatena z Božjim Imenom JAZ SEM, ki SEM. In ravno po tem Semenu in Božjem Imenu se lahko dvigneta v  Božjo Dediščino, torej v svojo Polno Kristusovo Moč, ker s tem sta premagala svet - zavest ujeto v tridimenzionalno dojemanje. 

Troedini Plamen združen z Materinim Plamenom (Kundalinijem) pomeni Dopolnjeno Seme. Sedmeri Elohimski Plamen na čelu pa je Božji Pečat Božjega Imena JAZ SEM, ki SEM na vsakomur, ki je izšel iz tega nezakonskega razmerja med ločenima Adamom in Evo. Združitev enega in drugega Plamena v Popolno Enost, bi pomenilo samo Vnebovzetje, to je ko se Zavest premakne v sedmo čakro ali sedma nebesa.

Kajn in Abel sta lahko po tridimenzionalnem dojemanju sveta utelešena kot moški ali ženska ali oboje, kot hetero ali homoseksualno usmerjena, ali pač oboje, ker vse to so le minljive in blodeče zamenjave Popolnega Odnosa Alfa in Omege Enega Androgena Adama/Eve in navsezadnje  to jima pripada kot minljiva dediščina njunih staršev Adama in Eve. Kajn in Abel so vsi ljudje, ki niso izvršili svojega Vnebovzetja ne glede na pogoje in okoliščine, ker le te pripadajo svetu tretje dimenzije razdvojene zavesti.

Prebujena Kajn ali Abel zapustita posvetno in zunanje ter se odpravita na Pot navznoter in to po istih stopinjah, kot sta to naredila njuna nepopolna starša - ločena Adam in Eva, le da sta onadva opravila spust, prebujen Kajn ali Abel pa udejanjata dvig. Vendar vsako zastranjenost njunih staršev bosta čutila pri tem dvigu in hkrat to preobražala v Luč.

Kakor je po ločenima Adamu in Evi prišla smrt (3D), tako po Jezusu Kristusu prihaja Večno Življenje, ker je  Jezus  eden izmed nas, ki mu je uspelo, se vrniti v Očetovo Hišo, čeprav ni edini, ki je to storil, je pa res edini, ki je naredil eterični zapis Vnebovzetja, po katerem lahko vsi prispemo nazaj v Palače Gospodove.

Se nadaljuje... 

Kanalizirala ali  iz Duha prenesla: Ashana Jurič

Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR