POT K ANDROGENOSTI BOGOČLOVEKA

POLIPOLARNOST!
Resnici na ljubo, današnji svet in civilizacija sta BIPOLARNA v svoji srži in iz svoje boleče ločenosti se razgrajujeta v POLIPOLARNOST! V strahu in zbeganosti civilizacija krpi svojo razklanost s prisilno vladavino BISEKSUALNE zavesti, da bi dosegla tiransko enost oz diktaturo enosti.
Resnična človekova narava je Nadpolarna, torej ANDROGENA, nedeljiva in samopresegajoča! To je tisto stanje ADAMA KADMONA, preden je bil ločen oz nasilno razklan na Adama in Evo! To razklanost lahko razumemo tudi fizično, ampak tu sem mislila predvsem na nivoju zavesti!
Nova Zlata Doba se lahko le razvije in naposled udejani skozi Zavest Enosti, ki je po svoji naravi androgena, v službi povezujočEGA in v namenu samopresegajoča!
Le človek Enosti, torej Naravni Androgen osvobojen vsiljene ločevalne zavesti na temo/luč, dobro/slabo, moško/žensko, lahko uresniči Resničnega Sebe iz lastne notranjosti navzven, da bi uresničil to isto enost skozi skupnost oz samo civilizacijo!
Današnja civilizacija vibrira na nivoju druge, torej spolne čakre, zato je vse prežeto s seksualnostjo, ki v svoji srži nosi seme ločenosti, diskriminacije, vojn ipd....
Ko bosta posameznik in civilizacija dejavno šla skozi očiščevalno in preobraževalno Vibracijo Vijoličnega Ognja, ki se dogaja sedaj, bo pripravljena na prihajajoči svet oz Novo Dobo, ki bo vibrirala v Vibraciji Škrlatno Zlatega Plamena, ki v svoji srži nosi Moč Vstajenja, Miru in Harmonije - tu človek še ni povsem Androgen, tu je v izgradnji svoje Svete Androgenosti.. Posameznik in Civilizacija bosta šla skozi to vibracijo naprej v Srčno Čakro, ki je Vibracija Rožnatega Ognja, ki v svoji srži udejanja Enost in Ljubezen, takrat bo civilizacija postala povsem Androgena, takrat se bodo "rojevali" Bogovi in nič več ljudje - to je Doba Bogočloveka.
Ta proces je časovno ne mogoče napovedati, ker vsak posameznik ima svobodno voljo in svoj ritem duhovnega prebujenja, ki posredno vpliva na koletivno prebujenje, pozitivno ali negativno!
Namerno sem uporabljala seksualne izraze, da bi poudarila zavest druge čakre, v kateri se nahajamo.. Očiščena zavest druge čakre pa uteleša Božansko Radost in Svobodo, torej sedanja naša naloga je doseči stalno stanje ne pogojene radosti in resnične svobode, ki se rojeva in uteleša iz Duha navzven.
Ljubljeni, dobrodošli v Dobi Vijoličnega Plamena, ko vse vrvi od Preobražanja in Osvobajanja, ko nič več ni prav in narobe, in prav je tako, ker ta zmeda se mora skristalizirati, vse naučeno mora pasti v vodo, da bi se osvobodil Svobodni Človek Božanske Radosti!
Torej, lahko vam le zaželim neomejene količine Dejavnosti Vijoličnega Plamena za vaše/naše Osvobojenje!
Namaste

Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR