Odloči se sam







Ne čakaj, da nekaj ali nekdo postaneš, ker vse že imaš v sebi in vse si že sedaj.
Le odvrzi te strahove pred tem, kaj bodo drugi mislili, govorili, ali bodo odobravali ali ne, zatorej vedno izhajaj iz srca in drzni si biti inovativen v vsem, kar čutiš, da prihaja iz tebe. 

Povzdigni se nad vse samoočitke in očitke, odpusti sebi in drugim. Presezi vplivanja drugih in vedi, da kakor vsi, si tudi ti poseben s posebno misijo v tem času na Zemlji. 

Prekini programe, ki so jih nastavili v tvoj um in podzavest že od tvojega rojstva, da bi od tebe naredili poslušnika sistemov, ki rabijo neozaveščene sužnje za manifestacijo svojih želja po moči in vladanju. 

Zavrzi tudi vse neuporabne datoteke, ki bremenijo in upočasnjujejo tvoj napredek. 

Mnogo je teh programov, eni so religiozne narave, drugi izobraževalne, tretji politično družbene, pa psiho socialne.... Ker nisi otrok, ne deluj kakor otrok. Takrat si mogoče rabil te programe, sedaj jih gotovo ne, saj so neuporabni in tvoje življenje je le projekcija le teh. 

Mar si srečen, ko jih hraniš?

Ali si želiš biti programer svojega življenja?

Odloči se sam. 

Če da, potem se najprej razstavi in vnovič sestavi. 
Vstani iz suženjskega statusa, vstani v svojo resnično naravo, ki je svoboda duha in kreiraj ter deluj v najvišje dobro sebe, vseh in vsakogar. 
Toda ne zamenjaj igre tako, da prestopiš z enega pola na drug, ne da bi se resnično preobrazil, sicer boš programer, toda takšen, ki je zastrupljen z manipulacijo. 

Bodi sam svoj, ves svoboden in ljubeč in tvoje Kreatorstvo bo udejanjeno Kreatorstvo Boga v tebi.

Lep in Svetloben dan vsem dušam vsepovsod.

NAMASTE

Ashana  Jurič
Skupnost za Zavest JAZ SEM, KI SEM

Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR