GOSPODOV MIR, KI NI OD TEGA SVETA!







GOSPODOV MIR, KI NI OD TEGA SVETA!

To je Mir, ki presega vsako logično razumevanje in običajno človeško čutenje, ker pride iz samega jedra Srca, tam, kjer je Skrita Kamrica! 

Dostop do te Kamrice ali samega Svetišča Boga v Srcu je zelo preprost in ni vrat in stražarjev, ki bi ti preprečili vstop vanj! 


Le lastne nebožanske stvaritve uma in čustev, besed in dejanj so kamni spotike - lastni "demoni", ki ne dovoljujejo vstopa v Kraljestvo Boga, ki je tukaj in sedaj, prav v vsakem človeku, vernem ali nevernem!


Torej, najprej je potrebno v resnici pregledati vse te nebožanskosti in jih sprejeti kot svoje lastne stvaritve, jih prežeti z Ognjem Milosti, Sočutja in Odpuščanja - potrebno se je spraviti s seboj in okolico. 


Priznati si je potrebno, da nihče, resnično nihče ni odgovoren za katerokoli rano in dogodek v tvojem življenju. Ko se ta odgovornost sprejme in ko se človek z ljubeznijo spravi s seboj, pride najprej do mentalnega miru. 

Ko s sočutjem in odpuščanjem izpolni svoje notranje in zunanje bitje ter vse ljudi iz preteklosti in sedanjosti, pride do čustveno - občutkovnega miru - torej čustva in občutki se začnejo celiti, kar prinese sklad v miselno in čustveno telo (astralno telo).

Potem sledi še zadnji korak, ki je najpomembnejši in to je sprava z Bogom v sebi! 
Zavedanje, da Bog v meni, ni moj sodnik niti kaznovalec, temveč Oče Ljubezni in Sočutja, me ohrabri, da vstopim pred Njegovo Najsvetejše Obličje, ki sije v globinah mojega Notranjega Srca, kjer je Skrita Kamrica - tam Oče sliši in usliši vse, kar Sin/Hči prosi! 

Ko smo Tam, smo razgaljeni, prav takšni, kakršni smo brez igranja, obrambnih mehanizmov in zagovarjanja. Pripravljeni smo se popolnoma predati v Veri in Zaupanju, da Oče stori z nami, kar je Volja Njegova, kajti Oče ve, kaj je najbolje zame! 

Če resnično imamo oz razvijemo to predanost in zaupanje, da se Mu popolnoma prepustimo, nas Njegova Prisotnost popolnoma zaobjame in začne se najgloblje celjenje notranjih in zunanjih ran ne glede na njihove vzroke in učinke. 

Njegova Prisotnost poseže v podzavest, nezavedni um in v največji globel notranjega podzemlja, ki je karmično polje. Tu Njegov Duh dela Dela, ki so človeku nedoumljiva in ki prinašajo navidez čudežne osvoboditve in ozdravljenja. 

Ako smo se res predali v zaupanju in veri, takrat nastopi resnični proces sprave z Bogom v sebi, ki je hkrati Zdravljenje trajne in travmatične ločenosti od Njega, posledica tega pa je, da znova postajamo Eno in Celostno Bitje, skozi katerega lahkotno in neomejeno deluje Božji Duh - Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, ki podeli svoje Darove in Sadove za Blaženost Sinov in Hčera ter za izpolnitev Božanskega Načrta Duše. 

Mir, ki ni od tega sveta, je Mir od Njega, je v bistvu 

prenovljena Enost v Duhu in Resnici.



Hvala za pozornost, ljubljeni. 
heart počutje


Mir z vami! 
heart počutje


avtorica : Ashana Jurič

Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR