3D MATRICA - LAŽNI BOG NA PRESTOLU







3D Matrica je lažna mati (v Bibliji znana kot Velika Vlačuga Babalon) , ki je ustvarila dualnost. Njena hrana za obstoj so  predvsem čustvena in miselna energija človeka/človeštva. Ta energija so vsa nasprotujoča si čustva, misli, besede in dejanja vsakogar, ki ne živi v Enosti, ki je zunaj matrice, čeprav tukaj in sedaj.

Vse dokler uporabljate um za spletkarjenje, trgovanje in kopičenje virov zunanjega sveta, ste vpeti v 3D matrico, ker ne jemljete in ne ustvarjate iz Enega Vira, ki je neomejen za vsakogar, kjer ni možnosti za sebičnost, pohlep, zavist ipd... 

Um človeka je prvotno ustvarjen za božanska dela, ki služijo na dobrobiti vsemu življenju na zemlji in celotnem vsemirju.

Vse, dokler dovoljujete lastnim čustvom, mislim in občutkom, da vladajo nad vami in ne vedoč, da ste vi njihov gospodar, ste vpeti v puhli blišč trpljenja zunanjega sveta, ki je (samo)navržena matrica.

Vse, dokler hodite po tem svetu in delujete iz umske resničnosti, kot ujetniki samih sebe in svojih prepričanj, ki ne prihajajo iz Resničnega Jaza, ste speči bog, ki ne ve, da je bog.

Vse, dokler sebe ločujete od Edinega Pravega Izvora, ki je Bog v vas, ste nebogljena lutka na prizorišču vihravih bitk za premoč, preživetje in v nenehnem dokazovanju lažnega sebe v ogledalu iluzij. In v tej drami ste navidezni zmagovalec ali poraženec, nedolžen ali kriv, lep ali grd, skratka vedno obremenjen z lastnim egom, ki je široka pot v matrico - to je ta famozni padec človeka iz raja v tostranost "solzne doline"!

Vse, dokler vam je pomembna potrditev zunanjega sveta, ste del piramidalnega sistema 3D matrice, ki  vam vedno da, le toliko revščine, da vas ohranja v prividu sreče in tako ste ji poslušen služabnik, ki ne ve, da je stvarnik in da je utelešenje Živega Boga, ki je znotraj vsakogar in da zaradi svojega božanskega porekla ne potrebujete zunanjega blišča, ker ste sami po sebi Blišč Ljubezni in Svetlobe. 

Ko resnično potrdiš samega sebe znotraj Sebe in temu primerno zaživiš, takrat si SVOBODEN in le tako boš priznaval svobodo vsakega posameznega bitja, kjerkoli že.

Vse, dokler hlastate za "lažnimi ljubimci", da bi vas nasitili s prividno "ljubeznijo" in strastmi, pozabljate na Edinega Pravega Ljubimca znotraj vas, ki vas resnično ljubi in vas lahko popelje iz matrice, kjer boste živeli Ljubezen do sebe, vsakogar in vsega in to vam postane povsem naravno stanje bivanja. 
Ko sprejmete tega notranjega Ljubimca, privabite svojega Resničnega Ljubimca tudi odzunaj, s katerim zapustite to lažno matrico.

Dokler sanjate matrico, ste od nje, ste njen suženj, ki mu se dozdeva, da je uspešen ali neuspešen, srečen ali nesrečen, žalosten ali radosten.., ker je matrica zasnovana na dualnosti.

 In vse, dokler je človek v sebi razklan na dvoje - na boga in človeka, torej v dualni zavesti, je posvojenec v rokah "mačehe" matrice, ki ga ne ljubi, temveč le zlorablja za svoje sebične interese. 

Če ločujete situacije in ljudi na takšne in drugačne, po videzu, značaju, religiji, politični in sveto nazorski pripadnosti, nacionalnosti, spolu, spolni usmerjenosti, materialnem in duhovnem statusu..., ste ujetnik tega sveta, ki je pod dominacijo 3D matrice, ker označujete na drugih tisto, v kar ste sami vpeti. 

Matrica je vse okoli vas ( politika, vlade, religije, stranke, vojske, ekonomija, nerazsvetljeni in sebični odnosi/razmerja, ..), dokler ji dovoljujete bivati v svojem umu. 
Ona je vse, kar zaznavajo zunanji čuti, ki niso povezani s Srcem in Božansko Inteligenco, ki je zopet znotraj vsakogar od vas in čaka, da jo daste na Prestol, ki ji pripada od vekomaj. 

Ko zunanje čute prečistite in predate Ljubezni in Inteligenci Boga znotraj vas, takrat šele začnete čutiti in doživljati Resnico in Resničnost. In takrat boste v matrici, a ne od nje, saj ne bo imela nobenega vpliva na vas. 
Takrat boste njen razkrojevalec, ki jo razkraja z Lučjo in Ljubeznijo.

Vsakdo se lahko reši te vpetosti v 3D sistem, ko ga izvrže iz svojega uma in zato ne čakajte večine oz. kritične mase, da to stori, bodite že sedaj svobodni in to, kar v svojem Bistvu ste - POPOLNI IN BOŽANSKI - JAZ SEM, KI SEM!



avtorica besedila:  Ashana Jurič

Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR