10. PRIPOROČIL, KO SPOZNAŠ LJUBEZEN SVOJEGA ŽIVLJENJA!

1. Ne ponižuj ženske, ki ti je razširila obzorja in ti pokazala, kdo si! Takih skoraj da ni v tem svetu lažnega napihovanja egoizma.
2. Ljubi žensko, ki te je soočila z Resnico, ker ta te je res ljubila. Ona bo vedno s teboj v dobrem in slabem, ona ti bo steber moči za tvoje uspehe.
Dojemi, da je danes veliko hlinjene prijaznosti in hvalisanja drugih zaradi sebičnih namenov ali občutkov lastne nevrednosti!
3. Spoštuj žensko, ki je žrtvovala lastno napredovanje, da bi se ti prebudil, da bi ti uspel v svojih skritih sanjah. Tudi ona je sanjala tvoje sanje in verjela vanje in to je nesebična ljubezen!
Danes so redke, ki to počnejo, ponavadi je najprej jaz (sebično), potem šele ti.
4. Ceni žensko, ki te je navkljub tvoji izdaji in prevari, ljubila in ti odpuščala, da bi od tebe naredila moškega, ki verjame vase in ti tkala trdna tla, po katerih bi lahko zmagoval in svetu pokazal svoj Resnični Jaz!
5. Ne zataji ženske, ki je v tebi gledala in povečevala tvoje najboljše lastnosti, da bi ti sam spoznal svoje resnično bitje in se sprejel takšnega, kakršen si! Mnoge bodo opevale tvoje ego sposobnosti in zunanji videz, ki so minljivi, vendar, kaj boš potem, ko vse mine! Ona je spoznala tvojo Luč in temo in te sprejela!
6. Vračaj le dobro ženski, ki te je poznala bolj kot lastna mati in oče! Mnogi te hočejo zase, ona pa je hotela to, da si le SVOJ! Ona je vedela, kdo si in kako naj to udejaniš, ker te je poznala iz srca, ne pa iz uma!
7. Resnično bodi hvaležen ženski, ki te je učila, kako naj ljubiš sebe, medtem ko so te drugi tlačili in učili, kako naj živiš življenje, v katerem si ti le lutka, kateri vlada večina! Ona je hotela, da si svoboden in ti je bila garant tvojih sanj! Kdor te napeljuje, da ljubiš sebe, ne pričakuje nobene koristi od tebe za sebe, tista, ki pa zahteva da ljubiš njo, a nase, da pozabiš, taka misli le nase in samo zase...
8. Ne obrekuj ženske, ki je cele noči v solzah klicala k Bogu, da te dvigne iz teme samo pomilovanja in samoobtoževanja! Držala je svojo pozornost pri tvojemu Resničnemu Jazu!
9. Ne sodi ženske, ki je storila napake zaradi prave ljubezni do tebe. Ne sodi je, odpusti ji, kajti videla je Boga v tebi, medtem ko si ji ti neprestano projeciral svoj ego!
10. Ne zavrzi ženske, ki je iz tebe izvabljala le božansko in uničevala tvojo temo in nevednost in ti kazala pot Svobode! Pomni, pokazala ti je, da si, kar si!
Le enkrat te Bog obdari z žensko, ki je vredna vsega od tebe, ker je Božji Dar tebi. Mnoge ženske bi lahko imel, a takšne ki te pozna v Resnici od znotraj in odzunaj, ki te je sprejela in te ljubi, takšna se le enkrat zgodi v življenju kot Milostni Dar Boga, da si preizkušen, ali si sam ta ljubezen, ki jo želiš imeti!
V besedilu namesto ženska bi lahko stala beseda tudi moški, pač kakor za koga! :)
Bodi sam ta ljubezen, ki jo PRIČAKUJEŠ od drugih!
Ljubezen naj bo z vami! <3

Komentarji

PRILJUBLJENE OBJAVE

Resnična Deviška Inteligenca 1

POGUBNA ALI RAZSVETLJUJOČA SPOLNOST!??

NOTRANJI POGOVOR